Windy - Szél és eső védelem csinosan

A Windy a legújabb szabadalmaztatott vertikális kazettás árnyékolórendszerünk. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy teraszoktól kezdve télikerteken át, szinte akárhol megvalósítható vele a tér nap, szél és eső elleni védelme. Ugye milyen jó lenne, ha a szeles, esős napokon is lehetősége lenne teraszán eltölteni a délutánt?
A windy-vel ez immár valóság!

Tájékoztató jellegű bruttó ár egy 200 x 200 cm-es szerkezetre: 827 Euro (a motoros meghajtás felára 100 Euro)

Innováció és minőség

Felhasználva a már többször bizonyított "Shy Zip" technológiát és a teleszkopikusan nyújtható vezetősíneket, a Windy termékeket egyenetlen falak, kiszögellések esetén is alkalmazhatjuk, miközben továbbra is megoldott a falak dilatációja és esetleges enyhe elmozdulása. A kazettás megvalósításnak és a rugalmas körszigetelésnek hála, szinte tökéletes légzárás valósítható meg a falak mentén és plafonnál is.

Altípusok

 

 

Színválaszték (alapszínek)

color_vasszurke color color_corten color
Fémszürke Fehér (RAL 9010) Corten Elefántcsont (RAL) 1013

 

 

Átlátszó védelem

A windy fóliák alapesetben PRECONTRAINT 602-es PVC-ből készülnek (Fehér, vagy elefántcsont színben), azonban lehetőség van különböző formájú Cristal, vagy Vinitex ablakok kialakítására is. 400 cm-nél kisebb elemek esetén, lehetőség van tisztán átlátszó Cristal anyagból készíteni a rolót.

A kézi működtetésű változat Geiger 1:5-ös áttétellel és 150, vagy 180cm-es hajtókarral készül, de természetesen lehetőség van távirányítású motoros működtetés megrendelésére is.
A kazetta és a vezetősínek az alábbi színekben rendelhetőek:

  • Fehér - RAL 9010
  • Elefántcsont - RAL 1013
  • Barna - RAL 8010