Helyszíni felmérés, tanácsadás, ajánlatadás

 

Az árajánlatkérés menete a termékek és igények egyedisége miatt általában így zajlik:

  1. Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés e-mailben
  2. Előzetes árajánlat elkészítése elektronikus formában, javaslat
  3. Helyszíni találkozó, terepszemle, felmérés, igények pontosítása
  4. Hivatalos, részletes és végleges árajánlat adás, megrendelés

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés írásban

Árajánlatainkat egy ajánlatkészítő kalkulátor program segítségével állítjuk össze, melyben technikai, kompatibilitási ellenőrző algoritmusok is futnak. Nincs két egyforma igény, vagy egyforma terasz, az ár pedig sok paraméter függvénye. Ezért nem szívesen adunk ajánlatot telefonban, mert az nem lesz pontos.

Az adatok helyes felviteléhez, visszakereshetőségéhez nagy segítség az email formájú írott ajánlatkérés. Így semmi sem veszik el és rendezett az adatkezelés.

Előzetes árajánlat elkészítése

Eztuán az Ön által megadott e-mail címre küldjük PDF formájú részletes árajánlatunkat és minden szükséges dokumentációt.

Helyszíni találkozó, terepszemle

Amennyiben érdeklődését fenntartja, egyeztetett időpontban a helyszínen folytatjuk az igényfelmérést. A szokásos bemutatkozás után bejárjuk a terepet, fotókat készítünk, meghallgatjuk elképzeléseit és felvesszük a pontos méreteket, ha szükséges javaslatot teszünk.

Hivatalos, végleges árajánlat

Az igények pontosítása után egy végső ajánlatot adunk, amennyiben az előzetes kalkulációoz képest változást észlelünk. Elfogadás után a megrendelőlap kitöltésével és az előleg átvételével megkezdjük az együttműködést és a termékek legyártását.